【7/27】International mini-symposium on advanced materials(IMRAM, Tohoku University)

2018.07.17 イベント

Date: July 27, 2018, 14:00~16:40
Venue: Large meeting room, IMRAM Administration Building 2F, Katahira campus, Tohoku University
Admission: Free

Host: Polymer · Hybrid Materials Research Center (PHyM)
Co-host:Dynamic Alliance for Open Innovation Bridging Human, Environment and Materials
     Network Joint Research Center for Materials and Devices

-- Program --
14:00- 14:55 Invited talk: Prof. Yoong Ahm Kim (Chonnam National University)
        "Linear Carbon Chains inside Carbon Nanotubes"
15:00- 15:55 Invited talk: Prof. George Shimizu (University of Calgary)
        "CO2 Capture and Proton Conduction in Metal Organic Frameworks"
16:00- 16:40 Invited talk: Dr Biplab Joarder (Kyushu University)
        "Design, Synthesis and Functional Studies of Coordination Polymers"

Contact
IMRAM, Tohoku University / Department of Chemistry, University of Calgary
Associate Prof. Hirotomo Nishihara
E-mail: hirotomo.nishihara.b1[at]tohoku.ac.jp

LinkPolymer · Hybrid Materials Research Center (PHyM)